puteh's FotoPage

By: puteh amiera

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 1-Jun-2006 06:50 Email | Share | | Bookmark
good bye my love

my lovely v6
minggu ni aku sedih sangat co'z kereta kesayangan ku akan dijual pada hari isnin dpn:cry:
pada mulanya aku x nak jual kete ni co'z memang itulah kereta idaman ku selama ini.... aku dan pakai selama 2 tahun tapi malangnya jodoh aku ngan v6 tu sampai disini sahaja kerana gearbox dia rosak teruk. dah jenuh aku hantar ke workshop tapi stilll x ok jugak. itulah masaalahnya kalau pakai v6. ramai pengguna yang komplain lepas 2years menggunakannya.... apa nak buat....
lastly aku ambil keputusan nak jual kete tu sementara tengah laku. aku redha dengan pemergian v6.


Tuesday, 30-May-2006 06:32 Email | Share | | Bookmark
perjumpaan sub-con ngan dato

me, sya, ieza & mar
actually gambar ni sepatutnya dedit pada minggu lepas...
tapi enternet ada prob.. . soo i edit la hari ni.....


Friday, 19-May-2006 16:30 Email | Share | | Bookmark
testing camera

bznya... 2lis ape tu?
jempula mkn cucur jagung... kak rose masak
kak nor & eddy
waktu ni kak ida tengah testing camera co'z diorang kata camera ni rosak...
apalagi anak dara sorang ni pun ambil la gambar missĀ² kat dalam belati ni...
ok je.....


Wednesday, 3-May-2006 08:53 Email | Share | | Bookmark
toilet's

romanticnya
tenang...
warna macho....
View all 4 photos...
baru habis buat kerja then terus cek email... tetibe jumpa gambar toilet's yang menarik & tetarik pada pandangan mata. kalau toilet cantik macam ni... peh... conform leh lena........


Friday, 28-Apr-2006 08:45 Email | Share | | Bookmark
amira singgah kat office mama..

mama & amira
waktu ni amira baru sampai from sarawak soo... singgahla kat office mama sementara tunggu pukul 5pm. biasala anak dara tu p meronda kat belakang. then sis syidah take my pic. thanks..


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net